Cupcakes de galeta oreo

Ja fa temps que havia vist aquesta recepta i tenia moltes ganes de provar-la!! Finalment aquest cap de setmana m'he decidit i a partir de la recepta de l'Alma de Objetivo: Cupcake Perfecto l'he fet! 




Com que la recepta és per força cupcakes petits, els he repartit i la veritat és que han estat un èxit, sobretot pels més petits!! (tot i que els no tan petits també les han gaudit...).


Ingredients:

per uns 24 cupcakes petits

Per la base

2 ous
140 gr de sucre
115 gr de farina
120 gr de mantega
2 i 1/2 tablespoons de cacau en pols sense sucre
1 teaspoon de llevat en pols
1 teaspoon d'extracte de vainilla
70 ml de llet
7 tablespoons de galetes oreo trinxades

Pel buttercream d'oreo

220 gr de mantega sense sal a temperatura ambient
400 gr de sucre llustre
1 teaspoon de extracte de vainilla
6 teaspoons de llet
5 tablespoon d'oreos trinxades i passades pel tamis


Preparació:

Abans de començar la recepta, preparem els ingredients; separem les galetes oreo i en retirem la crema de dins (que guardarem per afegir-la al buttercream i la massa) i reservem. En un altre bol mesclem la llet amb l'extracte de vainilla i reservem. Per últim, passem pel tamís la farina, juntament amb el cacau, la farina i les galetes trinxades. A continuació pre-escalfem el forn a 170ºC.
Seguidament, en el bol on prepararem la massa, batem la mantega amb el sucre i la meitat de la crema de les galetes fins que aconseguim una textura cremosa. Afegim els ous, un a un, batent-los fins que estiguin completament incorporats. A continuació, afegim la meitat de la mescla de farina i cacau. Després la llet i per últim la farina amb el cacau. Una vegada tinguem tots els ingredients incorporats, omplim els motlltes dels cupcakes (no més de 2/3 parts del motlle) i els coem durant uns 10-12 minuts. Per comprovar si ja estan llestos, els punxem amb un tester i mirem que surti net.
Els treiem del forn, els deixem reposar 5 minuts i els posem a una reixeta fins que es refredin.

Per preparar el buttercream, és molt important passar les galetes pel tamís per a poder treballar bé amb la màniga. Batem tots els ingredients junts a velocitat mitja durant un minut aproximadament. Després pugem la velocitat i batem 4 minuts més. Depenent de la batedora que tinguem, haurem de batre més temps o menys per aconseguir la textura desitjada. Un cop tinguem el buttercream llest, només cal decorar els nostres cupcakes i a menjar!!!

Comentaris

  1. Hola Marina,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 20000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  2. Bon dia!!
    Doncs us agraeixo molt l'interès i la veritat és que m'agradaria molt formar part de la vostra pàgina. Ja m'he registrat i he enganxat el gadget al bloc!!!

    Estem en contacte!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars