Etiquetes

dimecres, 23 de març de 2011

Arròs amb pernil


Aquest és un plat bastant ràpid de preparar, i sobretot molt senzill. He pensat de penjar-lo perquè alguns dels que llegiu aquest blog i ja no viviu a casa dels pares, pogueu fer-lo i anar ampliant el ventall de menús diaris. Espero que us agradi!!

Ingredients: (Per 4 persones)

300 gr d'arròs
1 ceba grossa
100 gr de pernil curat (en daus)
1 l de brou de pollastre
parmesà en pols
sal
oli

Preparació:

Tallem la ceba a trossos petits i la sofregim en una paella grossa. Quan la ceba estigui ben daurada, afegim els trossos de pernil i els saltegem un parell de minuts. Seguidament afegim l'arròs i el daurem juntament amb la ceba i el pernil. A continuació anem afegint el brou de pollastre de forma progressiva, deixant que l'arròs el vagi absorvint. Rectificar de sal si cal (el pernil ja és molt salat). L'arròs ha de coure uns 15 minuts i s'ha de deixar reposar uns minuts. Abans de servir hi afegim el formatge parmesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada