De visita a London!

Ja fa dos dies que vaig arribar de London!!! Una setmana compartint molts moments amb els que van ser els meus flatmates l'any passat. Hem estat rememorant els llocs i les vivències de la city i jo a més a més, m'he fet un fart de comprar! Però no comprant les coses típiques.... sinó abastint-me d'estris, ingredients i llibres de cuina! He de dir (cosa que ja vaig comprovar els 9 mesos que vaig estar vivint allà) que és el paradís del baking!!

 
He aprofitat per comprar bastantes coses, i cuinar una mica, i xerrant amb les noies, m'he adonat que per poder cuinar són necessaris diferents estris i una sèrie d'ingredients bàsics.
Per això m'he decidit a obrir una secció del bloc que dedicaré a parlar de l'equipament bàsic que crec que va bé tenir a la cuina!
Espero que us agradi i us sigui útil!!!

Comentaris

  1. ostres, doncs ja em pots recomanar llocs perquè estaré allà en menys d'un mes de visita... T'acabo de descobrir, em quedo una estona i de pas, ja em faig seguidora! una abraçada, sóc la cinta, del Trossets de cuina.

    ResponElimina
  2. Bon dia Cinta, jo també acabo de descobrir-te i ara mateix vaig a fer una ullada al teu bloc! I tan, si vols t'envio una llista de llocs que no pots deixar de veure!! Una abraçada!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars