Chocolate Fudge Cake i PER MOLTS ANYS!!!

Avui és l'aniversari del meu pare: MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!! i aprofitant l'ocasió, m'he decidit a fer un pastís que vaig veure al bloc de Dulces Bocados, que té unes receptes amb una pinta boníssima. Des de que el vaig veure que tenia ganes de fer-lo i he pensat que quin dia millor que avui!!



És un pastís ideal per a xoco-adictes!!!



Ingredients:

Per un motlle de 18 cm

180 gr de mantega
270 gr de xocolata de 74%
200 gr de sucre moscovat
3 cullerades d'aigua 
4 ous
un polsim de sal
cacau en pols per decorar

Preparació:

Abans de començar la recepta, pre-escalfem el forn a 170ºC i forrem el motlle amb paper d'enfornar.
En un bol resistent a l'escalfor, col·loquem la mantega i la xocolata, ambdues trossejades. A continuació, separem els rovells de les clares, i els reservem. Montem les clares a punt de neu juntament amb la sal i reservem. En un cassó posem el sucre amb l'aigua a foc mig, i seguidament ho fem bullir i anem remenant fins que aconseguim un almívar. Seguidament aboquem l'almívar al bol on tenim la xocolata i la mantega i ho mesclem fins es fonguin. A continuació afegim els rovells, un a un fins que estiguin totalment incorporats. Per últim, afegim un terç de les clares i l'incorporem, procurant que no se'ns baixin. Seguidament un altre terç i un cop estigui incorporat, afegim la resta de les clares.
Col·loquem la massa dins el motlle i ho deixem coure entre 20-25 minuts. Per comprovar si està llest, punxem amb un tester les vores del motlle i ha de sortir net; si la part central del pastís tremola una mica, aquest és el punt ideal.
Abans de desmotllar el pastís, cal esperar a que s'hagi refredat del tot. Si el volem posar a la nevera, caldrà treure'l 4 hores abans de menjar-lo. Abans de servir l'empolvorem amb el cacau en pols i a gaudir-lo!!

Comentaris

  1. Ohh... té pinta de ser ben xocolater! Per esmorzar m'aniria genial ara... Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, si t'agrada la xocolata... aquest és el teu pastís!! La veritat és que és molt bo!!!

      Una abraçada!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars