Cookies

Ja he arribat a Londres, i per celebrar-ho he preparat unes cookies de xocolata. Mai les havia fet i des de que estic vivint aqui ja és la segona vegada que ho provo. La veritat és que a casa desapareixen!!! 


Ingredients:

125 gr de sucre integral
60 gr de sucre
110 gr de mantega
1 ou
230 gr de farina
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat
1 sobre de sucre avainillat (o una culleradeta d'essència de vainilla)
150 gr de xocolata de 70% tallada a bocins petits

Preparació:

Barregem en un bol els dos tipus de sucre amb la mantega a temperatura ambient (com més tova estigui més fàcil ens serà barrejar-la). Ho batem un parell de minuts, afegim l'ou i seguim batent fins que aconseguim una massa homogènia. 
En un bol a part, mesclem la farina amb el llevat, la sal i el sucre avainillat. Seguidament ho anem afegin poc a poc, passant-ho pel tamís. Ho seguim amassant fins que la farina estigui del tot integrada. Per últim, afegim la xocolata i barregem amb una cullera fins que estigui ben repartida dins la massa.

Preparem una safata amb paper vegetal, i amb l'ajuda d'una cullera fem boles (amb aquesta quantitat d'ingredients podem fer unes 20 galetes). Col·loquem les boles a sobre la safata aixafant-les una mica i les posem al forn (pre-escalfat a 180ºC) entre 8 i 10 minuts*.


* Amb aquest temps de cocció les cookies no quedaran gaire cuites, i quan les treiem han d'estar toves, però quan es refredin quedaran al punt.

Comentaris

Entrades populars