Muffins d'Streusel amb xocolata

Ja fa temps que vola endinsar-me al mon dels muffins i cupcakes, i l'altre dia vaig veure al blog de Mi dulce tentación, una recepta que em va cridar molt l'atenció.




Ingredients:

Pels muffins

150 gr de xocolata de cobertura (50% cacau)
200 gr de farina
2 cullerades (de postre) de llevat
2 cullerdaes (de postre) de cacau pur
80 gr de sucre integral
un pessic de sal
60 ml d'oli de girasol
170 ml de llet
2 ous

Per la cobertura de Streusel

25 gr de mantega a temperatura ambient
1 cullerada de cacau pur
40 gr de sucre integral
40 gr de farina

Preparació:

Abans de començar a preparar els muffins, posem a escalfar el forn a 190º. Seguidament comencem preparant la cobertura d'Streusel. Barregem el sucre amb la farina, el cacau i la mantega en trossos. Ho unim bé fins a aconseguir una mescla sorrenca i fosca i ho reservem.
Per preparar els muffins, fonem la xocolata al bany maria i ho deixem refredar. Mentrestant barregem els ingredients secs, la farina, el llevat, el cacau i la sal (passats pel tamís) i el sucre integral. Batem els ous i els afegim a la xocolata fosa (ja tèbia), juntament amb l'oli i la llet. Afegim la mescla líquida als ingredients secs i ho barregem fins que quedi una mescla homogènia. Col·loquem els motlles de paper en un motlle rígid, els omplim fins a 3/4 i els recobrim amb la cobertura d'Streusel. Ho deixem coure uns 20-25 minuts. Per comprovar si estan fets, punxem amb un escuradents els muffins i comprovem que surti net.

Comentaris

  1. Tienen una pinta estupenda, las tengo que intentar hacer, además recién hechas, aún calentitas tienen que estar de muerte!

    Un saludo!

    ResponElimina
  2. ¡Sí, la verdad es que están muy buenas!! ¡Cuando las hagas me cuentas a ver que tal!!

    Un saludo para ti también!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars