Etiquetes

dilluns, 28 de febrer de 2011

Crumble de poma


Aquesta recepta la vaig fer uns dies enrera, després de parlar del crumble amb una amiga de la feina i amb la meva mare. És un postre que m'encanta i és molt fàcil de fer. Us animo a que proveu de fer-lo!

Ingredients:

1 kg de pomes
200 gr de farina
200 gr de sucre
100 gr de mantega
Canyella en pols
Sucre integral
Sucre llustre

Preparació:

Barregem amb les mans la farina amb 100 gr de sucre i la mantega a temperatura ambient, fins a aconseguir una textura d'engrunes. A part, trossegem les pomes i les barregem amb 100 gr de sucre i la canyella en pols.  Untem una font amb mantega i posem  una 1/3 part de les engrunes. A continuació posem les pomes barrejades amb el sucre i la canyella i les cobrim  amb la resta de les engrunes.  Empolvorem amb el sucre intregral i ho posem al forn (preescalfat) durant 40 minuts a 170-180ºC.  Un cop el traguem del forn i estigui a temperatura ambient, hi tirem per sobre el sucre llustre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada