Magdalenes

Tot i que l'altre dia vaig fer les magdalenes de nata, he de dir que aquestes magdalenes  m'agraden més! Què penseu vosaltres?


Ingredients:

3 ous
200 gr de sucre
250 gr de farina
1 sobre de llevat
mig got d'oli (mida del iogurt)
un pessic de sal
pell ratllada d'1 llimona
1 iogurt
pinyons
mermelada de taronja

Preparació:

Primer batem els rovells amb el sucre fins que el color de la mesca s'hagi aclarit i hagin augmentat gairebé el doble del seu volum. Afegim la farina i el llevat passats pel tamís i ho batem. Seguidament afegim l'oli, el iogurt i la pell ratllada de la llimona i tornem a batre fins que quedi una mescla homogènia. Per últim montem les clares a punt de neu (afegint un pessic de sal) i quan estiguin ben dures les afegim a la mescla. Omplim els motlles fins a 3/4 i amb una cullereta omplim les magdalenes amb mermelada de taronja*. Per últim, espolsem les magdalenes amb sucre i les decorem amb pinyons (també es poden decorar amb ametlles laminades). Les posem al forn (preescalfat a 180ºC) entre 12 i 15 minuts, vigilant que no es cremin.


* es poden omplir amb altres melmelades o bocins de xocolata

Comentaris

Entrades populars