Crumble de poma
Aquesta recepta la vaig fer uns dies enrera, després de parlar del crumble amb una amiga de la feina i amb la meva mare. És un postre que m'encanta i és molt fàcil de fer. Us animo a que proveu de fer-lo!
Ingredients:
1 kg de pomes
200 gr de farina
200 gr de sucre
100 gr de mantega
Canyella en pols
Sucre integral
Sucre llustre
Preparació:
Barregem amb les mans la farina amb 100 gr de sucre i la mantega a temperatura ambient, fins a aconseguir una textura d'engrunes. A part, trossegem les pomes i les barregem amb 100 gr de sucre i la canyella en pols. Untem una font amb mantega i posem una 1/3 part de les engrunes. A continuació posem les pomes barrejades amb el sucre i la canyella i les cobrim amb la resta de les engrunes. Empolvorem amb el sucre intregral i ho posem al forn (preescalfat) durant 40 minuts a 170-180ºC. Un cop el traguem del forn i estigui a temperatura ambient, hi tirem per sobre el sucre llustre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada